Ο Πάνος Ιωαννίδης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Γιάννη Τσιμιτσέλη και μίλησε για πολλά και διάφορα.
Ο Τσιμιτσέλης ξεκίνησε την συνέντευξη λέγοντας πόσο ψηλός είναι ο Πάνος Ιωαννίδης.
Αν και ο Ιωαννίδης ήταν καλεσμένος της τελευταίας στιγμής, ο Τσιμιτσέλης τον ευχαρίστησε ιδιαιτέρως που κατάφερε να πάει.
Ο παρουσιαστής του είπε πως νιώθει ότι είναι αρκετά σοβαρός και μετρημένος και δεν τσαλακώνεται εύκολα. Γνωρίζοντας τον, αναίρεσε όλες τις προηγούμενες σκέψεις που είχε για αυτόν στο μυαλό του ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.
Ο Πάνος είπε ότι στη ζωή του είναι διαφορετικός ενώ στην εκπομπή του έχει τον ρόλο του κριτή. Είπε ότι συγκριτικά με τους άλλους δύο συμπαρουσιαστές του είναι ο πιο σοβαρός της παρέας.
Δεν υπάρχει Σεφ, Υπάρχει μάγειρας. Όταν ηγείσαι σε μία κουζίνα απλά ο τίτλος είναι Σεφ.
Όταν έχω στήσει κουζίνα και έχω ομάδα, είμαι Σέφ. Όταν είμαι σπίτι μου είμαι… Ούτε καν μάγειρας!
Οι γιαγιάδες μου ήταν και οι δύο από Κωνσταντινούπολη και έμαθα να μαγειρεύω από αυτές. Θυμάμαι αρώματα, γεύσεις, μπαχαρικά και δεν είχα σκεφτεί ποτέ ότι αυτό θα το έκανα επαγγελματικά. Στα 17 μου γράφτηκα στην σχολή, αργότερα πήγα και δούλεψα σε εστιατόρια και ξενοδοχεία πεντάστερα. Ήθελα να γίνω μάγειρας και ας ήξερα πόσο σκληρή δουλειά είναι.
Δεν ήταν πολύ οι άνθρωποι που θα σου έδιναν εύκολα την πληροφορία για να μάθεις τότε.
Γεννήθηκε Αθήνα ο Πάνος Ιωαννίδης, αργότερα πήγε Θεσσαλονίκη με την οικογένειά του, Και μετά τις σπουδές του πήγε Ιταλία, στο Μιλάνο και αργότερα ξαναγύρισε Αθήνα κάπου στο 2000.
Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης του είπε ότι δοκίμασε σπαγγέτι από Ιταλούς και δεν χόρτασε.
Ο Ιωαννίδης του είπε ότι Ιταλοί τρώνε καθημερινά την πάστα, σίγουρα πάστα και μαζί και κάτι άλλο.
Στην ουσία όλα είναι ζυμαρικά που το καθένα έχει την ονομασία του. Τα λαχανικά είπε ο Πάνος, τα κόβεις περίπου στο σχήμα του μακαρονιού και ότι… δεν πάνε όλα με όλα.
Ο Πάνος σημείωσε ότι για να ευχαριστηθούμε το φαγητό τρώμε αργά, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Το ότι μαγειρεύεις κάτι γρήγορα δε σημαίνει ότι είναι και κακό φαγητό. Άλλο το πλαστικό φαγητό, άλλο το γρήγορο φαγητό.
Στο φαγητό, η πρώτη ύλη είναι το βασικό και είναι αυτό που κάνει τη διαφορά.
Απλά ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ρώτησε τον Πάνο Ιωαννίδη πως προέκυψε το MasterChef και και εκείνος απάντησε πως καλό το εξωτερικό αλλά η Ελλάδα του είχε λείψει, επέστρεψε πίσω και έτσι ξεκίνησε το MasterChef.
Στην μαγειρική αναμοχλεύεις τις γνώσεις σου και το φέρνεις στα μέτρα σου όπως θες. Παλιότερα δεν έβγαζα ούτε φωτογραφία, ήθελα να κρυφτώ, πόσο μάλλον να εμφανιστώ σε μία κάμερα και σε ένα παιχνίδι σαν το Master Chef. tro-ma-ktiko.gr
Μέσα σε μία κουζίνα έχεις να διαχειριστείς πολλά πράγματα ταυτόχρονα και οι ρυθμοί δεν είναι απλά γρήγoροι, είναι αστραπιαίοι. Μέσα στην κουζίνα μπορεί να γίνει το οτιδήποτε σε δευτερόλεπτα, υπάρχει απαίτηση από σερβιτόρο και γενικά μεγάλη πίεση και όλοι τρέχουμε, μεγάλο στρες. Φυσικά και μέσα σε μία κουζίνα υπάρχουν ατυχήματα, και εγώ έχω πάθει ατύχημα μέσα σε κουζίνα.
Δείτε τα υπόλοιπα στο βίντεο που ακολουθεί.
Σημαντικότερα
- Ο Πάνος σημείωσε ότι για να ευχαριστηθούμε το φαγητό τρώμε αργά, με ό,τι αυτό συνεπάγεται...
- Τα λαχανικά τα κόβεις περίπου στο σχήμα του μακαρονιού και ότι… δεν πάνε όλα με όλα.
- Παλιότερα δεν έβγαζα ούτε φωτογραφία, ήθελα να κρυφτώ
- Δεν υπάρχει Σεφ, Υπάρχει μάγειρας.
Αφήστε ένα σχόλιο